FÉM CSEREPES LEMEZEK

Tetőt keres? Szeretne már végre megszabadulni a régi tető által okozott örökös gondoktól, vagy új házba költözik és teljes tetőrendszerre van szüksége? Akkor jó helyen jár! Alább megismerheti a BILKA fémcserép összes előnyét.

Élettartam. A szakszerű útmutatásoknak megfelelően felszerelt fémcserepes tetőnek az építmény teljes élettartamának végéig, legalább 50 - 60 évig ki kell tartania. A fémcserép ellenáll az esőnek, szélnek, havazásnak, penésznek, és ezeket a jelenségeket sértetlenül átvészeli.

Súly. Ellenálló képességének és alacsony súlyának köszönhetően a fémcserép nagy eséllyel versenyezhet a legjobb tetőfedő címért. Egy 200 m2-es tető lefedésére 1000 kg-nyi fémcserépre van szükség, míg ez az érték hagyományos cserepek esetében eléri a 10 000 kg-ot.

Vízszigetelő képesség. A fémcserepes elemek átfedéses és önfúró csavaros rögzítőrendszere tökéletes vízszigetelést biztosít, teljesen kizárva a víz beszivárgásának lehetőségét a tetőfedő lemez alá.

Tűzállóság. Rendkívüli ellenálló képesség tűzterjedéssel szemben.

Esztétikus. A tetőnek az épület szépségét kell kiemelnie. A fémcserép az egyetlen olyan tetőfedő megoldás, mely a színek, alapanyagok és formák széles választékát kínálja, ezért jól talál bármilyen jellegű építményhez, és összhangba hozható az építészeti stílussal.

A fémcserép, vagy köznyelven tetőcserép lemez vagy egyszerűen tetőlemez, összesíti mindezeket a jellemzőket, így teljesen szabadon lehet színt és kivitelezést választani. A fémcserép egy másik fontos tulajdonsága, hogy ívelt vagy rendkívül meredek felületekre is felszerelhető.

Fémcserepes tető esetében különféle színek, klasszikus vagy modern árnyalatok, két végfedési lehetőség, fényes vagy matt felület, valamint számtalan kivitelezési elem közül választhatunk. Mindezt a szép és hatékony, időálló védelmet nyújtó tető érdekében.

Image

Fényes

Matt

1 - PVC védőfólia: 50-200 µm vastagságú (a megrendelésben leírtak szerint kell felvinni) 1 - PVC védőfólia: 50-200 µm vastagságú (a megrendelésben leírtak szerint kell felvinni)
2 - felületi lakk: poliészter (PE), 25 µm 2 - felületi lakk: poliészter (PE), 35-50 µm
3 - alapréteg: poliészter (PE), min. 5 3 - alapréteg: poliészter (PE), min. 5
4/8 - passziváló réteg 4/8 - passziváló réteg
5/7 - horganyréteg: 225-275 g/m2 5/7 - horganyréteg: 225-275 g/m2
6 - acéllemez / alumíniumlemez 6 - acéllemez / alumíniumlemez
9 - alapréteg: poliészter (PE), min. 7 µm 9 - alapréteg: poliészter (PE), min. 7 µm
10 - csepegésmentes réteg (a megrendelésben leírtak szerint kell felvinni) 10 - csepegésmentes réteg (a megrendelésben leírtak szerint kell felvinni)
*Megjegyzés: az alumíniumlemez esetében a 4-es, 5-ös, 7-es és 8-as rétegre nincs szükség. *Megjegyzés: az alumíniumlemez esetében a 4-es, 5-ös, 7-es és 8-as rétegre nincs szükség.

Alapárnyalatok

Matt árnyalatok

Grande mat árnyalatok

A színek különböző képernyőkön eltérő színűek lehetnek. A biztonság kedvéért kérje a színskálát a forgalmazótól.